erre

Respect the roots -根源を敬う-をコンセプトに、火・水・土・空気と向き合い原始的な調理法を深化させるイタリアンレストラン

http://erre2017.com/

根源を敬う
季節ごとに芽吹く野菜や果物、
あらがうことなく命を繰り返す動物たち、
それらを糧にかえる道具、装う器。

そのすべての根源にある火、水、土、空気。
自然の恩恵である火、水、土、空気を敬い、
辿ってきた道を尊び、それらを大切にして、感謝をもって味わい、
無限ではないこれからを想う。

erre は、食べることを通して、
お腹以外も満たしていただけるような、
そんな場所でありたいと考えています。

Respect the roots

As the seasons wax and wane, the fruits and vegetables give us their bounty,
along with the living things that sustain us with their life.
And between nature and the table there are the tools and techniques of cuisine.

All of these have their sources in the fire, water, earth and sky.
Paying the deepest respect to these elements,
and to the traditions that have carried us this far,
we give thanks and pledge to uphold and protect this culture,
with the understanding that the bounties of nature are not limitless.

Through the miraculous medium of cuisine,
Erre aims to be a place that satisfies more than just its customers’ stomachs.

DATE

2017年12月〜

CLIENT

erre

PART

店舗のコンセプト設計
店舗のブランディング及びプロモーション
店舗ツールのアートディレクション・制作
WEBサイトのディレクション

TEAM

Team erre
濱部 隆章 Takaaki Hamabe
長屋 恭平 Kyohei Nagaya
名渕 瑞生 Mizuki Nabuchi
濱部 玲美 Remi Hamabe

Partners / Special thanks
谷川夫妻 Mr. & Mrs. Tanigawa(レストランオーナー/ 有限会社Tana) 今津 修平 Shuhei Imazu(建築家/ 株式会社 MuFF) 北川 浩明 Hiroaki Kitagawa(建築家/KUAV) 今井裕樹 yuuki Imai(施工管理/建築工房ima造) 安永 正臣 Masaomi Yasunaga(陶芸家) 前田 健治 Kenji Maeda(デザイナー/mém) 森 一美 Kazumi Mori(写真家/Stujio JiJi) 小村夫妻 Mr. & Mrs. Komura(農家/ KOM’S FARM) 伊藤 忠嘉 Tadayoshi Ito(薪)

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